kantoor de boever kruisem
kantoor de boever kruisem
kantoor de boever kruisem
kantoor de boever kruisem
kantoor de boever kruisem
kantoor De Boever Zingem

Bank

Als AXA-bankagent staan we garant voor een volledige bankservice: van een eenvoudige zicht- of spaarrekening tot een gefundeerd advies in kredieten en beleggingen. Wij staan achter elk advies dat wij formuleren en raden dan ook enkel producten aan waar we zelf in geloven. Wij beschikken eveneens over een Self-Service die elke dag toegankelijk is tussen 6u en 22u.

Sparen

Actief sparen wanneer u wilt, sparen over een langere termijn met een vooraf gekend rendement of sparen voor een comfortabeler pensioen. Voor alle situaties vinden we samen een oplossing.

Meer informatie vindt u hier.

Kredieten

Een hypothecair krediet, persoonlijke lening of autolening, het aanbod van AXA Bank is eenvoudig en duidelijk. Van de eerste tot de laatste stap staan we u bij. En zelfs daarna.

Indien u vragen heeft hieromtrent, helpen we u graag verder.
Meer informatie kan u alvast hier terugvinden.

Beleggen

Weet u waar u later zult uitkomen, financieel gezien? Denkt u ‘safe’ te zitten door een spaarpotje aan te leggen? Het is in ieder geval een goed begin. Op tijd een stand van zaken maken en nagaan hoe u er later zult voorstaan, is cruciaal. Vaak leidt dat tot de vaststelling dat het met sparen alleen niet lukt of dat u veel geld opzij moet zetten om er te geraken. Beleggen kan ervoor zorgen dat u net dat extra behaalt dat u nodig hebt. De boodschap is: op tijd beginnen, op lange termijn opbouwen en zo potentieel mooie rendementen behalen. Neem gerust een kijkje op de website van AXA of contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek hieromtrent.